tiistai 26. maaliskuuta 2013

Persikkasuklaamuffinssit

150 g margariinia sulatettuna
1 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
200 g persikkajogurttia
3 persikan puolikasta

Vatkaa sulatettu voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan erissä vuorotellen jogurtin kanssa. Sekoita joukkoon persikat paloina. Annostele taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Näiden muffinssien rakenteesta tuli täydellinen. Samanlainen, kuin parhaissa kahvilasta ostetuissa muffinsseissa. Makukin oli todella herkullinen, mutta kaakaojauhon määrää voisi hieman vähentää, nyt tumman kaakaojauheen hienoinen karvaus maistuu hieman läpi. Näihin vielä kun lisäisi suklaata paloina, olisi tulos vieläkin parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti