maanantai 23. toukokuuta 2011

Mutakakku

Mutakakku on suklaakakku, joka paistettaessa jätetään raa'aksi keskeltä. Näin se jää "mutaiseksi" eli ihanan pehmeäksi ja suklaiseksi. Oma lempiohjeeni mutakakun tekoon on jälleen kerran fazerin sivuilta.
Tällä kertaa mutakakkua piti tehdä todistaakseni kaverilleni, että mutakakku voi olla hyvää. Ja kyllä myöntyi hänkin tämän edessä.

Kakun päälle ripottelin tomusokeria
Tämä kakku on hyvää myös jääkaapissa seisottuaan ja halutessaan sitä voi vähän lämmittää mikrossa pehmeyden saavuttamiseksi.

2 kommenttia:

  1. No niin ja tattista vaan. Sait sitten (kaikkien juhlarääppiäisherkuttelujenkin jälkeen) minut kaivamaan pakastimesta sen viimeisen mutakakkupalan. Ei kylläkään itse tehtyä eikä edes Fazerin ohjeella, ihan bulkki-Frödingeä kaupan pakastealtaasta. Vaan hyvää oli sekin...

    VastaaPoista
  2. =D Ole hyvä vaan. Mukava levittää suklaan ilosanomaa ;)

    VastaaPoista