keskiviikko 10. elokuuta 2011

Mariannepallerot

Taas tuli se aika vuodesta, kun kesän viimeinen työpäivä lähestyi. Jotakin hyvää piti taas viedä, mutta tämän kesän herkun valinta osottautui aikaisempia vuosia vaikeammaksi. Aikaisemmin syöjiä on ollut max. 10, tänä kesänä luku taisi lähennellä sataa... Tuotosten piti siis olla helppoja ja kohtuullisen nopeatekoisia ja niitä piti tulla paljon. Lopulta päädyin (jälleen kerran...) Fazerin sivuille, mistä löysin ohjeen mariannepalleroihin. Ohjeen toteutin kolminkertaisena ja lopputuloksena oli >180 palleroa. Riittipä siitä sitten jokunen pallero itsellekin.

Muuten tein kaiken kuten ohjeessa neuvottiin, mutta tuota Fazerin vaaleaa leivontasuklaata en löytänyt mistään, sitä ei kaiketikaan enää valmisteta. Siispä korvasin sen ihan tavallisella Fazerin sinisellä suklaalla. Myös palleroiden kuorruttamista varten en ostanut tummaa kaakaojauhetta, vaan käytin loput O'boy-jauheesta. Palleroista tuli hyviä ja sain työkavereilta kehuja. Kaikista mukavimmalta tuntui, kun kaksi hoitajaa kehuivat näitä keskenään tietämättä minun osuudestani niihin.

Kiitokset vielä ystävälleni pyörittelyavusta ja työkavereille mukavasta heinäkuusta!

Loppuun vielä kuva palleroista.

1 kommentti:

  1. Oijoi, hyviltä näyttää. Voit tehdä (pienemmän satsin) syksylläki. ;)

    Rainbowlla on vaaleaa leivontasuklaata, jos joskus tulee tarve. On musta kyllä vielä Fazerillaki ollu.

    Oho, olipa syöjiä. Mun brownieita söi ehkä pari-kolmekymmentä. Ah sitä ylpeyden tunnetta, kun pari minuuttia sen jälkeen kun oot kattanu pöydän kuuluu vaan "Mmmmm... MmmmMMMMmmm..." :D

    VastaaPoista