Uunista tultuaan ja pienen hetken jäähdyttyään muffinssit maistuivat ihan mukiinmeneviltä, ei mikään loistava tuote, mutta syötävä kuitenkin. Varsinainen epäonnistunut osuus tuli siinä vaiheessa, kun muffinssit pääsivät jäähtymään täysin: kuoresta tuli kova ja sisällöstä kuiva koppura. Rakenne oli aivan liian tiivis ja kuiva, toisaalta myös epämiellyttävän tahmea sulaneiden vaahtokarkkien takia. Ajattelin ongelman ratkeavan uudelleen lämmityksen myötä. Turha toivo. Samat ongelmat, mutta nyt muffinssi oli lämmin. Ei siis auttanut. En osaa yhtään sanoa mistä ongelma saattoi johtua, muffinsseissa kun ei ole yleensä niin väliksi edes että vaahdottaako munat vai ei...
Tuo valkoinen on siis vaahtokarkkia |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti