torstai 14. kesäkuuta 2012

Broileripiirakka

Rusinantte leipoi tässä taannoin kuulemma taivaallista broilerpiirakkaa. Halusin itsekin päästä kokeilemaan, mutta eipä vastannut puhelimeen, kun ohjetta oisin kysynyt. Onneksi valmistusvaiheessa paikalla ollut äitini osasi suurinpiirtein kertoa mitä piirakkaan oli tullut. Itse kuitenkin päätin hieman oikaista ja tavallisen kerman ja mausteiden sijaan ostinkin valmiiksi maustettuja ruokakermoja.

1 Myllyn Paras suolainen pakaste piirakkapohja
300 g hunajamarinoituja broilerfileesuikaileita
150 g fetaa
½ paprika
2 dl juuston makuista ruokakermaa
2 dl pippurin makuista ruokakermaa
2 munaa
n. 1 dl juustoraastetta.

Painele piirakkapohja piirakkavuokaan. Kaada päälle paistettu broileri, paprikapalat ja feta. Sekoita kulhossa kermat ja kananmunat. Kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut väriä.

Hyvää ja äärimmäisen helppoa, nuo valmiiksi maustetut ruokakermat ovat kyllä erittäin käteviä, kun ruokaan saa helposti makua ilman pelkoa liiallisesta tai liian vähäisestä mausteisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti