torstai 14. kesäkuuta 2012

Broileripiirakka

Rusinantte leipoi tässä taannoin kuulemma taivaallista broilerpiirakkaa. Halusin itsekin päästä kokeilemaan, mutta eipä vastannut puhelimeen, kun ohjetta oisin kysynyt. Onneksi valmistusvaiheessa paikalla ollut äitini osasi suurinpiirtein kertoa mitä piirakkaan oli tullut. Itse kuitenkin päätin hieman oikaista ja tavallisen kerman ja mausteiden sijaan ostinkin valmiiksi maustettuja ruokakermoja.

1 Myllyn Paras suolainen pakaste piirakkapohja
300 g hunajamarinoituja broilerfileesuikaileita
150 g fetaa
½ paprika
2 dl juuston makuista ruokakermaa
2 dl pippurin makuista ruokakermaa
2 munaa
n. 1 dl juustoraastetta.

Painele piirakkapohja piirakkavuokaan. Kaada päälle paistettu broileri, paprikapalat ja feta. Sekoita kulhossa kermat ja kananmunat. Kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut väriä.

Hyvää ja äärimmäisen helppoa, nuo valmiiksi maustetut ruokakermat ovat kyllä erittäin käteviä, kun ruokaan saa helposti makua ilman pelkoa liiallisesta tai liian vähäisestä mausteisuudesta.

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista