150g Digestive-keksejä
75g sulatettua margariinia
Täyte:
6dl soijavispiä
400g suklaata (Panda tumma)
0,5dl fariinisokeria
Päälle 50g suklaasulaa
Jauha keksit ja sekoita joukkoon sulatettu margariini. Painele seos irtopohjavuuan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Vatkaa soijavispi kovaksi vaahdoksi. Sulata suklaa, sekoita joukkoon sokeri ja sekoita soijavispiin. Kaada vuokaan pohjan päälle ja painele tasaiseksi. Laita jääkaappiin n. 3 tunniksi.
Sulata loppu suklaa, laita se muovipussiin tai muuhun pursottimeen ja koristele kakku suklaakuvioilla.
Herkullinen suklaamousse ja hieman suolainen pohja oli erittäin herkullinen yhdistelmä. Ensi kerralla minäkin muistan painella moussen kunnolla vuokaan, ettei reunoille jää kuvasta näkyviä koloja ja lisäksi laitan joukkoon vielä minttusuklaata. Tällä kertaa ei vegaanista minttusuklaata löytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti