perjantai 10. joulukuuta 2010

Pähkinäsuklaafudge

Joulu on tulossa ja tämän vuoden suunnitelmissa on itsetehtyjä lahjoja lähimmäisille. Sukulaiset saavat itsetehtyjä makeisia ja konvehteja ja näitä pitää tietysti kokeilla etukäteen. Tämä ohje on Kinuskikissan sivuilta. Sain sisareltani digitaalisen paistomittarin syntymäpäivälahjaksi ja nyt se pääsi ensimmäisen kerran käyttöön, kun fudgen kuumentamiselle oli annettu tarkka lämpötila: 116 astetta.


Fudge oli helppo ja melko nopea tehdä ja lopputulos oli erittäin maistuva. Näitä päätyykin tänä jouluna todennäköisesti melko moneen pakettiin.




3 kommenttia:

  1. Olivat kyllä tosi hyviä. Miten meinaat pakata noi, kun annat lahjaks? Sellofaaniin vai johonki rasioihin vai miten? :)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin laittaa ne johonkin kauniiseen koriin ja ympärille sitten sellofaania suojaksi. Joka tapauksessa kuitenkin niin että näkyvät ulospäin.

    VastaaPoista
  3. Lisäsin tekstiin kuvan lahjoiksi menneistä toffeista. Alustaksi ostin punaisia lasilautasia, niiden päälle laitoin kakkupaperia ja toffeet ja lopuksi koko keko sellofaaniin.

    VastaaPoista