torstai 23. joulukuuta 2010

Valkosuklaakonvehdit

Tämä ohje näytti niin herkulliselta, että minun oli aivan pakko kokeilla sitä. Ohjeen mukaan konvehteihin olisi pitänyt laittaa Calvadosta, eli omenoista tehtyä viinaa, mutta en halunnut ostaa melko arvokasta pulloa vain 1 ruokalusikallisen takia, joten käytin tilalla omenasiideriä. En tiedä vaikuttiko siideri seoksen lopulliseen koostumukseen tai olisiko seoksen pitänyt jäähtyä enemmän ennen vatkaamista, mutta konvehtimassa jäi kuitenkin löysäksi eikä pursotuksen jälkeen pysynyt kauniina kekona vaan tasottui sileäksi pinnaksi.

Maku oli kuitenkin hyvä, valkosuklainen ja kermaisen oloinen. Kaveri vertasi lopputulosta kääretorttutaikinan koostumukseen konvehtien oltua huoneenlämmössä jonkin aikaa. Konvehdit eivät siis irronneet kunnolla vuoistaan huoneenlämpöisinä, joten ne piti tarjota suoraan jääkaapista, jolloin ei ollut ongelmia irtoamisen kanssa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti