Tätä tehdessäni opin taas, että minun pitäisi aina seurata ohjeita tarkemmin ja ajatella asiaa ennen kuin toimin. Tässäkin tapauksessa päätin tuplata banaanin määrän ½ -> 1 ja mansikan määrä taisi kolmin- ellei nelinkertaistua. Ainakin mansikan lisäily oli virhe. Käytin siis kaveriltani saamaani mansikkasurvosta, joka tietenkin on aika vesipitoista. Kun sen kaiken (ylimääräisen) veden lisäsi jäätelöön, niin tietenkin se pakastimessa muuttui hileiseksi ja hajoavaiseksi. Rakenne ei siis ollut yhtä mahtava kuin suklaajäätelössä. Minun olisi pitänyt tajuta se, sillä kyseisen kirjan yleistä-osiossa on kerrottu ylimääräisen veden vaikutuksista. Mutta eipä tullut siinä vaiheessa mieleen. Maku oli kuitenkin todella mansikkainen, siinä mielessä ehkä liikaakin, että banaani tuntui täysin hukkuvan mansikan alle. Mutta eipä maistunut esanssiselta ja lisäaineetonkin tämä oli.
torstai 13. lokakuuta 2011
Mansikkabanaanijäätelö
Tätä tehdessäni opin taas, että minun pitäisi aina seurata ohjeita tarkemmin ja ajatella asiaa ennen kuin toimin. Tässäkin tapauksessa päätin tuplata banaanin määrän ½ -> 1 ja mansikan määrä taisi kolmin- ellei nelinkertaistua. Ainakin mansikan lisäily oli virhe. Käytin siis kaveriltani saamaani mansikkasurvosta, joka tietenkin on aika vesipitoista. Kun sen kaiken (ylimääräisen) veden lisäsi jäätelöön, niin tietenkin se pakastimessa muuttui hileiseksi ja hajoavaiseksi. Rakenne ei siis ollut yhtä mahtava kuin suklaajäätelössä. Minun olisi pitänyt tajuta se, sillä kyseisen kirjan yleistä-osiossa on kerrottu ylimääräisen veden vaikutuksista. Mutta eipä tullut siinä vaiheessa mieleen. Maku oli kuitenkin todella mansikkainen, siinä mielessä ehkä liikaakin, että banaani tuntui täysin hukkuvan mansikan alle. Mutta eipä maistunut esanssiselta ja lisäaineetonkin tämä oli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti