torstai 8. marraskuuta 2012

Halloween: Tarjoilut

Saatanallisen Sacherin lisäksi tarjolla oli Ektoplasmaa, Syntisten sormia, Sian Silmiä ja Kauhujen Kanapiirakkaa.

Ektoplasma
Vihreää omenaboolia.
0,5 l pöytäviinaa
0,5 l omenalikööriä
0,75 l helmeilevää omenaviiniä
3 l Schweppes Pear Lime limsaa
Kaada kaikki boolikulhoon ja koristele. Halloween teemaan sopien koristeena oli kelluvia silmämunia ja suuri luu. Luun päähän porasin pienen reiän, josta täytin sen vedellä. Luu pakastimeen ja boolia laimentamaton jääkimpale oli valmis. 
Syntisten sormet
Helppoa ruokaa. Paketti nakkeja ja pussi mantelilastuja. Tee nakkien päähän pieni viilto veitsellä ja aseta mantelilastut viiltoon. Paista uunissa 200 asteessa kunnes nakit ovat kuumia.
Sian Silmät
Näistäkin saa vegaanisia, vaikka vegaanisen valkosuklaan mausta ja väristä voidaan olla montaa mieltä. Omasta mielestäni tavallinen valkosuklaa on paljon paremman makuista ja värikin on oikeasti valkoinen. Vegaanisen suklaan väri on enempi beigemäinen.
Silmiin tulee 1 paketti vadelmaballerina keksejä ja
maapähkinävoita (sitä, jossa on pelkästään pähkinää ja suolaa) sen verran (n 2rkl), että kun yhdistää murskatut keksit ja maapähkinävoin, voi taikinasta muodostaa pieniä palloja. Anna pallojen kovettua jääkaapissa. Sulata valkosuklaa (n. 130 g) ja kuorruta pallot sillä. Anna jähmettyä. Sulata pala tummaa suklaata ja laita sitä tikulla tai jollain muulla välineellä pieni piste pallon päälle, anna jähmettyä. Tee tomusokerikuorrute (ei tarvita paljoa) ja värjää se vihreällä (tai jollain muulla) elintarvikevärillä. Pursota suklaapisteen ympärille iirikseksi.
Kauhujen kanapiirakka
Hyväksi todetulla ohjeella. Tällä kertaa murskasin fetan ja jätin paprikasta muutaman suikaleen koristelua varten. Lisäksi asettelin neljä fetapalaa hampaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti