Aloitin munien tekemisen piirtämällä leivinpaperille mieluisen kokoiset munat. Sulatin suklaan ja levitin sen lusikalla ääriviivojen sisäpuolelle. Todella helppoa. Näistä munista tuli todella ohuet vähäisen suklaan takia, mutta jos ja kun sitä on enemmän, kannattaa kovettaa ensimmäinen kerros jääkaapissa ja sitten lisätä uusi kerros vanhan päälle. Näin munat eivät sula samantien kun sellaisen ottaa käteen. Suklaana käytin Fazerin sinistä ja valkosuklaana karkkien kiinnityksessä ja munien raidoituksessa Pandan valkosuklaata. Kun maitosuklaa oli kovettunut, sulatin valkosuklaan ja tein siitä munien päälle raitoja ja täpliä. Näiden päälle laitoin Fazerin TuttiFrutti pussin makeisia, jotka leikkasin sopivan kokoisiksi viipaileiksi.
Tässä vielä kuva tuotoksista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti