maanantai 16. elokuuta 2010

Mangokakku

Kaverin kanssa päätimme kerran kuussa viettää viini-iltaa. Tutustuisimme viineihin ja herkuttelisimme kunnolla. Ensimmäisellä kerralla viininä oli Viña Maipo Chardonnay, jota Alkon sivuilla kuvaillaan näin "kuiva, hapokas, kevyen hedelmäinen, hennon sitruksinen". Viinin lisäksi tarjoilin meidän perheessä jo melkein perinteeksi muodostunutta mangokakkua. Siihen tuli digestive-kekseistä ja voista pohja, päälle Sunnuntai vanilijatuorejuustosta ja kermasta välikerros ja päälle mangokiille Piltin mangososeesta. Tarkka ohje löytyy täältä. Muuten seurasin ohjetta, mutta jätin välikerroksesta mangososeen pois, sillä en ihan hirveästi kuitenkaan pidä mangosta. Kiille kakun päällä riittää mielestäni ihan hyvin. 
Ja oli kyllä hyvää. Koko kakku syötiin yhdessä illassa kahdestamme

2 kommenttia:

  1. Joo mähän tätä teille ekankerran tarjosin :) Mutta ei tuohon alkuperäiseen ohjeeseen mitään välikerrosta :O

    VastaaPoista
  2. No onhan siinä pohja, täyte ja kiille, niin täyte olisi välikerros ;)

    VastaaPoista